Contact

Pagina de contact este pentru ca tu sa obtii o oferta foarte buna de pret si pentru ca noi sa aflam toate detaliile necesare despre evenimentul tau.

La amintiri360.ro, oferim servicii premium de închiriere a oglinzii magice și platformei 360, pentru a transforma evenimentele tale în experiențe magice și memorabile. Cu ajutorul oglinzii magice/cabinei foto, aducem divertismentul captivant și tehnologia avansată la orice tip de eveniment. Aceasta combină funcții precum fotografii instantanee, înregistrări video de calitate superioară și opțiuni de personalizare, pentru a crea amintiri de neuitat. De asemenea, platforma noastră 360 îți permite să înregistrezi și să redai evenimentele în format panoramic, oferindu-le participanților o experiență imersivă și captivantă.

Vrem sa personalizam oferta pentru ca tu sa beneficiezi de servicii complete si corecte de inchiriere Cabina Foto si Platforma 360 la urmatorul eveniment.

contact amintiri360.ro

Telefon: +40 735 621 946

E-mail: office@amintiri360.ro

Adresa: Bucuresti, bdul Th. Pallady 66A

Indiferent dacă organizezi nunți elegante, petreceri de firmă sau aniversări speciale, oglinzile noastre magice vor încânta și impresiona toți invitații. Fiecare eveniment este unic și de aceea suntem dedicați să oferim servicii personalizate și de înaltă calitate, adaptate nevoilor și preferințelor tale.

Echipa noastră profesionistă și pasionată se va asigura că fiecare aspect al serviciilor noastre de închiriere este gestionat cu atenție și că fiecare detaliu este pus în valoare. Ne concentrăm pe crearea unei atmosfere magice și a unui cadru interactiv pentru participanți, pentru ca evenimentul tău să fie unul de neuitat.

La amintiri360.ro, suntem dedicați să oferim o experiență de neuitat clienților noștri. Indiferent de tipul evenimentului tău, noi suntem aici să îți oferim cele mai bune soluții pentru a crea amintiri memorabile. Contactează-ne astăzi și lasă-ne să transformăm evenimentul tău într-o experiență captivantă și unică!

Vrei sa ne lasi un mesaj?

Completeaza campurile urmatoare si trimite solicitarea:

Selected Value: 10