Despre noi

Aceasta este pagina Despre noi, despre amintiri360.ro. In continuare o sa aflati despre produsele si serviciile pe care le oferim si despre modul in care sarbatorim fiecare eveniment alaturi de clientii, invitatii si partenerii nostri.

Bine ați venit pe website-ul amintiri360.ro, destinația perfectă pentru a vă transforma evenimentele în experiențe magice și captivante! Suntem mândri să vă oferim servicii premium de închiriere a cabinei foto și platformei video 360.

Aducem un plus de originalitate și ne place sa interactionam cu oamenii frumosi de la fiecare eveniment la care participam cu entuziasm.

Viziunea noastra

Stim ca vrei sa oferi invitatilor tai marturii de care sa-si aduca aminte cu placere! Pentru asta, noi cream cadre si poze perfecte iar apoi printam poza pentru fiecare fotografiat petrecaret in parte si il rugam sa ne ajute cu un mesaj in Albumul Foto pe care sa il daruim pentru tine la finalul evenimentului.

Distractia este asigurata de membrii echipei noastre. Echipamentele sunt moderne: Oglinda Magica si Platforma video 360 si includ recuzita completa. Inchiriem Cabina Foto pentru evenimente private, nunti, petreceri de botez, petreceri sau evenimente corporate.

Alege Cabina Foto moderna de la amintiri360.ro pentru evenimentul tau beneficiind de solutii, preturi personalizate si Printuri Nelimitate.

Ce ne deosebeste de altii?

  • Echipamente de ultima generatie, care iti asigura poze clare si print fara intarzieri, rezistentE la apa si UV.
  • Cele mai multe accesorii fizice (200 palarii, ochelari, masti, props) si accesorii virtuale (costume, barbi, peruci etc.)
  • 15 fundaluri pentru poze – unice – din care poti alege, alaturi de un sistem nou de sustinere
    Singurul photo booth care iti ofera garantia satisfactiei
  • Ai o grija in minus in ziua evenimentului pentru ca suntem pregatiti
  • Punem in practica orice idee noua ai pentru evenimentul tau

Cabina foto este mult mai mult decât o simplă cabina. Aceasta combină tehnologia avansată cu divertismentul captivant, permițându-vă să vă creați propriile amintiri memorabile. Cu funcții precum fotografii instantanee, înregistrări video de calitate superioară, opțiuni de personalizare și posibilitatea de a distribui instantaneu imaginile pe rețelele sociale, oglindele magice sunt atracția principală a oricărui eveniment. Fie că este vorba de nunți elegante, petreceri de firmă sau aniversări speciale, oglinzile noastre magice vor încânta și impresiona toți invitații.

De asemenea, vă punem la dispoziție și platforma noastră 360, care vă permite să înregistrați și să redați evenimentele în format panoramic. Cu această tehnologie captivantă, puteți crea imagini și videoclipuri imersive, care vor permite participanților să se simtă ca și cum ar fi prezenți la eveniment chiar și atunci când se află la distanță. Fie că este vorba de conferințe, spectacole sau expoziții, platforma 360 aduce un plus de impact și interactivitate, lăsând o impresie puternică asupra publicului.

La amintiri360.ro, ne dedicăm oferirii unei experiențe de neuitat pentru clienții noștri. Echipa noastră profesionistă și pasionată se va asigura că serviciile noastre de închiriere a oglinzii magice și platformei 360 vor îndeplini toate așteptările și vor adăuga un plus de magie evenimentelor dumneavoastră.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta mai multe detalii și pentru a rezerva serviciile noastre de închiriere a oglinzii magice și platformei 360. Vă așteptăm cu drag să vă ajutăm să transformați evenimentele dumneavoastră în amintiri de neuitat!

[bookly-form category_id=”1″ staff_member_id=”1″ hide=”categories,staff_members,date,week_days,time_range”]