Politica de confidentialitate

Aceasta este pagina cu Politica de Confidentialitate a website-ului amintiri360.ro – conform cu regulamentul European de GDPR si supus legislatiei romane.

Pe amintiri360.ro gasesti Servicii complete de inchiriere Cabina Foto si Platforma 360, website conform si aplicativ al regulamentulului si legislatiei GDPR.

Accesul dumneavoastra la acest site se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.
MADINACRIS GADGET ONLINE SRL se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari de noi de produse.
MADINACRIS GADGET ONLINE SRL nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.

MADINACRIS GADGET ONLINE SRL va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

MADINACRIS GADGET ONLINE SRL utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.
MADINACRIS GADGET ONLINE SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Logoul website-ului amintiri360.ro este potrivit pentru companie si serviciile oferite prin faptul ca transmite pasiune, iubire si entuziasm ingloband in continutul inimii sale Cabina Foto si Platforma 360.

Confidentialitatea datelor transmise prin intermediul site-ului www.amintiri360.ro este asigurata de un certificat SSL cu dubla validare:

validare domeniu web
validare entitate economica

Datele operatorului:
MADINACRIS GADGET ONLINE SRL , cu sediul in Buzau, Costesti 705 este operator de date cu caracter personal si se supune prevederilor legale in vigoare, la nivel national si european, cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Categoriile de date prelucrate:

Datele furnizate de catre dumneavoastra la sectiunea contact sau la procesarea unei rezervari sunt folosite execlusiv pentru incheierea contractului cu dumneavoastra si pentru procesarea rezervarii.

Datele prelucrate sunt: nume, prenume, adresa de livrare, e-mail si numar de telefon, iar in lipsa furnizarii lor, MADINACRIS GADGET ONLINE SRL nu poate vinde si livra produsele si/sau serviciile comandate de catre dumneavoastra.

Temeiul prelucrarii:

Temeiul prelucrarii si procesarii datelor cu caracter personal il constituie consimtamantul si indeplimirea obligatiei contractuala asumate de MADINACRIS GADGET ONLINE SRL fata de dumneavoastra. In scop de marketing, datele cu caracter personal vor fi prelucrate exclusiv in temeiul consimtamantului, iar acesta din urma poate fi retras in orice moment.

Va informam ca datele dumneavoastra nu vor fi folosite de catre MADINACRIS GADGET ONLINE SRL in vederea crearii unui profil, insa modulele cookies sunt folosite pentru furnizarea de servicii de retargeting/remarketing de catre imputernicitul nostru iar aceste servicii sunt furnizate in conditii stricte de confidentialitate.

Destinatarii datelor:

Destinatarii datelor dumneavoastra sunt: MADINACRIS GADGET ONLINE SRL , imputernicitii MADINACRIS GADGET ONLINE SRL (cum ar fi – societatile de curierat rapid cu care avem incheiate acorduri de colaborare si confidentialitate), agentii de preluare a comenzilor, precum si alte companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat.

Ne luam angajamentul fata de dumneavoastra ca oricare dintre colaboratorii nostri proceseaza datele cu respectarea confidentialitatatii lor si cu garantia ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare. In principal, colaboratorii care vor intra cu datele sunt dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare, service produse s.a..

Funizorii de servicii de marketing, telemarketing sau alte asemenea servicii intra in contact doar cu adresa dumneavoastra de email sau modulele cookies.

Angajamentele MADINACRIS GADGET ONLINE SRL:

Ne luam angajamentul fata de dumneavoastra sa nu va transferam datele in afara spatiului Uniunii Europene. Datele dumneavoastra sunt securizate si nu sunt transferate catre terte parti decat pentru procesarea comenzilor – de livrare si/sau retur al produsului (ex. catre firma de curierat).
MADINACRIS GADGET ONLINE SRL utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

Datele dumneavoastra pot fi insa transferate sau divulgate in cazul in care ni se va solicita expres de organele de urmarire penala, instantele de judecata sau oricare alte institutii abilitate de lege.

Drepturile persoanei fizice in legatura cu datele sale:

Va informam ca dumneavoastra, in calitate de persoana fizica vizata aveti dreptul de a solicita operatorului urmatoarele:

Accesul la datele dumneavoastra
Rectificarea datelor dumneavoastra
Stergerea datelor dumneavoastra;
Restrictionarea prelucrarii;
Dreptul de a va opune oricand prelucrarii datelor dumneavoastra;
Dreptul la portabilitatea datelor.
Dreptul de a retrage consimtamantul, fara a fi afectata legalitatea prelucrarii pana la momentul retragerii acestuia;
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Aceste drepturi pot fi exercitate de catre dumneavoastra prin formularea unei Notificari/cereri scrise la adresa de email office@amintiri360.ro, sau la adresa Buzau, Costesti 705 in atentia Persoanei responsabile cu protectia datelor (DPO) din cadrul MADINACRIS GADGET ONLINE SRL
Persoana responsabila de protectia datelor va trimite un raspuns catre dumneavoastra in termen de 30 zile lucratoare de la data la care a primit notificare/cererea.

Aveti si dreptul de a depune plangere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania).

Politica privind modulele cookies
Informatii generale despre cookies:

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de MADINACRIS GADGET ONLINE SRL

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, care va fi stocat pe computerul, telefonul tip smart, tableta sau alte echipamente ale dumneavoastra de pe care se acceseaza internetul (device). Cookie-ul este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Cookies nu solicita date cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si utilizatorii nu pot fi identificati. Aceste date sunt criptate si face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe device-ul folosit de dumneavoastra pentru navigarea pe internet implicit. Aceste setari pot fi schimbate incat administrarea automata a Cookies sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookies sunt trimise catre device. Insa, limitarea folosirii Cookies poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

Cookies nu sunt virusi. Nu sunt alcatuite din linii de cod si prin urmare nu pot fi executate si nici nu pot fi auto-rulate.

De ce are nevoie www.amintiri360.ro de cookies?

MADINACRIS GADGET ONLINE SRL foloseste aceste module cookie strict pentru a putea prezenta pentru dumneavoastra continutul site-ului www.amintiri360.ro si alte site-uri apartinand MADINACRIS GADGET ONLINE SRL, adaptat preferintelor dumneavoastra.

Cookies sunt necesare noua si site-ului pentru a putea oferi servicii de online shopping cat mai confortabile; fara cookies nu putem retine produsele sau serviciile alese de dvs in cosul de cumparaturi, de exemplu.

Nu in ultimul rand, cookies ne ajuta pe noi la crearea unor date statistice anonime care ne ajuta sa imbunatatim site-ul, continutul acestuia, structura.

Tipurile de cookies folosite de MADINACRIS GADGET ONLINE SRL pe site-urile sale sunt: per sesiune si fixe

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

Cookie-uri de performanta a site-ului
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
Cookie-uri de inregistrare
Cookie-uri pentru publicitate
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
Pentru mai multe informatii referitoare la cookies va invitam sa accesati linkurile de mai jos:

http://www.allaboutcookies.org/

https://cookies.apti.ro/

Newsletter
MADINACRIS GADGET ONLINE SRL nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza e-mailuri cu privire la promotiile viitoare sau in desfasurare decat in urma acordului dumneavoastra expres.

Pentru a va abona, dezabona sau pentru a va administra contul de newsletter, puteti sa schimbati optiunile Dvs in contul de pe site sectiunea contul meu/informatii cont.